Tmaindt hozzszls
|
2008.03.05. 20:07 - |
Ez egy nagyon egyszer, s gyors kaja, nincs vele sok macera, s nagyon finom, mindig nagy sikere van.
Csak ennyi:
A megtiszttott csirkecombokat megszom, borsozom, majd a tepsibe szorosan egyms mell rakom, s az egszet gazdagon megszrom kakukkfvel, majd kb. egy ra alatt kszre stm, kzepes hmrsklet stben.
Nem kell hozz semmilyen zsiradk, de mikor sl, mg a hatodik szomszdod is nyalja a szjt! Nem kell leflizni sem!
Brmilyen krettel j, rizs, burgonya, vagy prolt zldsg, stb. |
Tudod, n egy pr ve kezdtem el hasznlni ezeket a rgi magyar fszereket, hogy rozmaring, meg kakukkf, s r kellett jnnmm, hogy az eldeink igencsak inyencek voltak, mert nagyon fincsi kajkat lehet velk produklni. Meg az az igazsg, hogy sokszor a legegyszerbb a legfinomabb!   |
Ez nagyon j!szerintem meg fogom majd csinlni:) |
Ez egy nagyon egyszer, s gyors kaja, nincs vele sok macera, s nagyon finom, mindig nagy sikere van.
Csak ennyi:
A megtiszttott csirkecombokat megszom, borsozom, majd a tepsibe szorosan egyms mell rakom, s az egszet gazdagon megszrom kakukkfvel, majd kb. egy ra alatt kszre stm, kzepes hmrsklet stben.
Nem kell hozz semmilyen zsiradk, de mikor sl, mg a hatodik szomszdod is nyalja a szjt! Nem kell leflizni sem!
Brmilyen krettel j, rizs, burgonya, vagy prolt zldsg, stb. |
[3-1]
|